Hlavní obsah

Horolezcem bez rizika

Novinky, Pivovar HOLBA, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kolekce horských velikánů pod víčky lahví s Holbou Vás přivede k lákavé výhře, aniž byste je museli slézt. Stačí vsadit na oblíbené ryzí pivo z hor a stylový all roadu značky FORD Vás doveze na nejkrásnější místa Jeseníků nebo jednoduše kam budete chtít.

Článek

HOLBA, ryzí pivo z hor se rodí uprostřed drsné přírody v podhůří Jeseníků. Je charakteristické nejen svou plnou chutí, ale také výborným řízem, získaným  přirozeným kvašením na otevřené spilce a dlouhým zráním. Tím se zásadně liší od chuťově identických europiv. Holba se vyznačuje vysokou pitelností a vybízí tak k dalšímu napití i delšímu posezení.

Jedinečnou charakteristiku mu přináší nejen mistrná práce sládků a speciální receptura, přecházející z generace na generaci, ale také prvotřídní  kvalita surovin.

Holba je Moravanů chlouba

Svědčí o tom hned několik skutečností. Pivovar je největší v regionu Olomouckého kraje a jedinečná je i jeho poloha uprostřed horské přírody Jeseníků. První várku piva tady uvařili už před 137 lety. Tehdy kapacita moderního parního pivovaru dosahovala 22.400 hektolitrů za rok, což představovalo 40.000 věder. Dnes pivovar vyrobí piva dvacetkrát více a řadí se k nejvýznamnějším u nás.

O tajemství dobrého piva by v Holbě mohli vyprávět…., ale poté co polknete první doušek, nebude to třeba. Samotná chuť i říz Vás přesvědčí, proč je Holba chloubou Moravanů.

Více info zde.

Výběr článků

Načítám