Hlavní obsah

Každá čtvrtá domácnost platí za elektřinu víc, než musí

Novinky, RWE Transgas a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

A možná je to právě ta Vaše. Jestli chcete vědět, zda neplatíte za odběr elektřiny víc, než musíte, stačí zavolat. V RWE poradíme optimální tarif a nabídneme cenu elektřiny o 10 % nižší než Váš tradiční dodavatel.

Článek

RWE jako první energetická společnost na českém trhu nabízí zcela novou službu: bezplatné Tarifní poradenství.

Díky ní si každý odběratel elektřiny může snadno ve své domácnosti nebo firmě ověřit, zda jeho distribuční sazba (tarif) odpovídá skutečné spotřebě. Z výzkumu RWE vyplývá, že každá čtvrtá domácnost platí kvůli nesprávně nastavenému tarifu za odběr elektřiny víc, než musí.

Příkladem je pan Novák z Hradce, který bydlí v bytě 3+kk o velikosti 80 m2 a odebírá ročně 2 577 kWh. Doposud platil u svého tradičního dodavatele 14 598 korun s distribuční sazbou D01d. S přechodem k RWE a optimalizací tarifu ušetří plných 2 356 korun ročně*.

V rámci Tarifního poradenství doporučí RWE nejvhodnější distribuční sazbu v konkrétní domácnosti, navrhne vhodnou produktovou řadu elektřiny se zvýhodněnou cenou a vyřídí veškerou administrativu spojenou se změnou dodavatele i distribuční sazby.

Ověřte si Váš tarif, volejte prodejní linku RWE 800 331 331 nebo navštivte zákaznické centrum RWE.

* Více na www.rwe.cz

Výběr článků

Načítám