Hlavní obsah

SMS jazyky - revoluční výukový systém pro ty, kdo nechtějí mluvit jen česky!

Novinky, EVROPSKÉ VZDĚLÁVACÍ CENTRUM, s. r. o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jazyková výuka nejen pro začátečníky a samouky!

Článek

SMS jazyky - angličtina, francouzština, němčina a španělština -

SMS jazyky - angličtina, francouzština, němčina a španělština - jazyková výuka nejen pro začátečníky a samouky.

SMS jazyky - angličtina, francouzština, němčina a španělština - jazyková výuka nejen pro začátečníky a samouky. Revoluční výukový systém pro české lidi,

kteří nechtějí mluvit jenom česky.

„My se staráme o to, že Vy se vzděláváte.“

Představujeme Vám revoluční metodu výuky cizích jazyků nejen samouky a začátečníky, ale pro všechny české lidi, kteří nechtějí mluvit jenom česky. – revoluční projekt SMS jazyky. Tento revoluční výukový systém využívá běžně dostupných moderních technologií k tomu, aby studium bylo pro Vás – studenty – co nejpohodlnější a nejefektivnější.

Síla naší metody výuky jazyka spočívá v jednoduchosti celého systému.

Základním kamenem projektu je cílené směřování vybraných frází přímo ke studentovi, pomocí každodenního zasílání SMS zpráv. Každá SMS obsahuje tři klíčová slova, která jsou vhodně použita ve větách či frázích tak, aby si je student snáze zapamatoval a viděl i související gramatické struktury. Učí se tak nejen slovní zásobu, ale i užitečné fráze a správné použití jazyka. Díky mp3 nahrávkám zároveň trénujete poslech a opakováním frází zdokonalujete mluvení. Nenucená metoda uloží všechny fráze do podvědomí a budete komunikovat snadno a bez úsílí.

Mobilní telefon máme stále u sebe, studium tak není omezeno na určitý čas ani místo – máte naprostou svobodu a nemusíte se o nic starat. My se postaráme o to, abyste pravidelně rozvíjeli Vaše jazykové kompetence a zlepšovali se v cizím jazyce – to vše za méně než 6 korun denně.

Naše metoda funguje ve třech krocích:

1. Na začátku týdne Vám na Vámi určenou e-mailovou adresu zašleme přehled cílových frází a jejich překladů pro následující týden. Spolu s týdenním výukovým plánem obdržíte i odkaz, ze kterého si stáhnete mp3 nahrávku, která fráze doprovází. Máte tak k dispozici kompletní balíček  - nová slovíčka prezentovaná ve větách a frázích, jejich překlady a mp3 nahrávky frází s překlady.

2. Každý den Vám zašleme jednu SMS se třemi klíčovými slovy, začleněnými do vět či frází. Po malých dávkách tak budete den co den seznamováni s novými výrazy jazyka, který se chcete naučit. Spolu s tím budete mít stále k dispozici mp3 nahrávku, jejíž opakovaný poslech Vám slovíčka a fráze snadno vštípí se správnou výslovností.

3. Na konci týdne od nás obdržíte na Vámi určenou e-mailovou adresu kontrolní test, který je koncipován formou překladu cílových frází. Obdržíte šest frází v češtině a šest frází v cílovém jazyce. Vaším úkolem bude fráze přeložit do cílového jazyka resp. do češtiny. Tímto krátkým testem získáte přehled o svém pokroku a potřebnou zpětnou vazbu.

Co vše za méně než 5 korun denně získáváte?:

  • Garanci, že se učíte nejpoužívanější slovíčka a fráze potřebné k běžné komunikaci, mezinárodní, státní, univerzitní či maturitní zkoušce
  • Jistotu, že za jediný rok se naučíte 2000 nejdůležitějších slovíček a frází, které potřebujete
  • 2000 slovíček a frází v MP3 nahrávkách Vám garantují rozvoj poslechových dovedností a správný nácvik výslovnosti
  • Ukládání komunikačních frází do podvědomí
  • Probuzení spontánní schopnosti rozumět a mluvit bez obav z lektora či skupiny studentů
  • Vybudování slovní zásoby vycházející z mezinárodních univerzitních korpusů analyzujících častost využití jednotlivých slov, např. Cambridge, Oxford, Goethe
  • Pravidelné zasílání denních SMS zpráv optimalizovaných pro Vaše samostudium
  • Pravidelné zasílání týdenních výukových plánů
  • Pravidelné zasílání týdenních souhrnných frází
  • Pravidelné zasílání týdenních  mini testů
  • Právo neomezeně využívat všechny fráze, slovíčka, souhrny, MP3 a testy pro Vaše samostudium
  • Neomezenost a svobodu spojenou s pravidelným a nenásilným nucením do memorování slovíček a frází
  • Jazykovou výuku pracující s Vaším zrakem, sluchem, výslovností na vědomé i podvědomé úrovni
  • Snadné pochopení gramatiky přirozeným způsobem odvozeným z běžného používání frází = nemusíte vědět, že právě používáte předpřítomný čas, ale použijete jej správně
  • Jistotu, že dosáhnete pokroku, i když se Vám nebude chtít nic dělat = systém Vás sám oslovuje a vede Vaše studium
  • Garanci, že se naučíte a ušetříte = platíte pouhých 6 korun denně za komplexní balíček SMS zpráv, výukových plánů, souhrnů, MP3 poslechů a pravidelných testů
  • Nemusíte platit tisícové částky za jazykové kurzy či výuková CD, kterým se musíte časově přizpůsobovat! My se postaráme, že vy se vzděláváte právě v okamžik, když máte na studium čas!

SMS jazyky doporučuje Evropa 2. Objednávejte již nyní na www.smsjazyky.cz.

SMS jazyky - angličtina, francouzština, němčina a španělština - jazyková výuka nejen pro začátečníky a samouky! Revoluční výukový systém pro české lidi, kteří nechtějí mluvit jenom česky!

Více informací o projektu SMS jazyky získáte zde – www.smsjazyky.cz

Službu SMS jazyky si můžete objednat zde - http://www.smsjazyky.cz/objednavka/

Výběr článků

Načítám