Hlavní obsah

LG dává ke smartphone autopříslušenství zdarma

Novinky, LG Electronics CZ, s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedním z výrobců, kteří v poslední době dávají k chytrým telefonům příslušenství zdarma, je LG. Všichni zájemci o nový smartphone LG Optimus One mohou získat během letošního dubna držák a nabíječku do auta gratis.

Článek

Na začátek připomeňme, že LG uvedlo již v loňském roce na trh mobilní telefon LG Optimus One, který v současné době patří mezi nejlépe prodávané smartphony na našem trhu. Je vybaven moderním operačním systémem Google Android, má velmi dobrou hardwarovou výbavou, velký displej a perfektní zpracování. Již v základu jsou populární Google Maps, které vám pomůžou s navigací.

Jakožto zkušení uživatelé moderních technologií moc dobře víte, že GPS navigace ve smartphonech dokáže nabídnout mnohem více, než jednoúčelová navigace.

Díky přístupu ke kalendáři vás sama bude navigovat na místo schůzky či přes Google Latitude najdete své přátele. Pokud si LG Optimus One s Androidem zakoupíte ve speciální edici během března nebo dubna, dostanete k telefonu autovýbavu. Ta zahrnuje na míru vyrobený LG držák a CL napáječ, který má microUSB rozhraní, přes kterou můžete dobíjet i MP3 přehrávač, navigaci nebo přenosné DVD.

Navíc úhlopříčka 3,2“ je dostatečně velká pro každodenní navigování, displej má rozlišení 320 x 480 bodů, což je mnohem více, než kolik mívají běžné navigace.

"Více informací zde."

Výběr článků

Načítám