Hlavní obsah

20. výročí veletrhu cestovního ruchu Holiday World

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

20. ročník veletrhu Holiday World 2011 proběhne v Praze na holešovickém Výstavišti ve dnech 10. – 13. února. První dva dny jsou určeny odborníkům, oba víkendové dny pak veřejnosti. Součástí je také 4. ročník Golf World Prague a 5. ročník Top Gastro.

Článek

Veletrh Holiday World 2011 proběhne letos v Praze na holešovickém Výstavišti od 10. do 13. února a oslaví 20. výročí. Víkend veřejnosti nabídne více než 700 vystavovatelů z 50 zemí světa a nabídky více než 80 cestovních kanceláří. Holiday World se prezentuje společně se 4. ročníkem veletrhu golfu a golfového turismu Golf World Prague a 5. ročníkem gastronomického veletrhu Top Gastro.

Partnerskou zemí je Slovensko. Mezi vystavovateli z řad našich geografických sousedů naleznou návštěvníci silnou sestavu zemí ze Středomoří a exotické země jako Thajsko, Kuba, Dominikánská republika, Indonésie, Sýrie, Tunisko, Izrael, Jamajka nebo Maroko. Nově také expozice Vietnamu, Filipín, Koreje, Etiopie nebo Senegalu a Keni.

Pro návštěvníky je připravena soutěž “Zájezdy za milion”. Zúčastněné cestovní kanceláře umožní pouze návštěvníkům veletrhu získat slevové kupony v hodnotě 5 – 10 000 Kč na příští hlavní turistickou sezonu.

Výběr článků

Načítám