Hlavní obsah

Prémie až 5000 Kč s elektřinou od RWE

Novinky, RWE Transgas a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přepněte na elektřinu od RWE a za Vaše odběrná místa můžete získat prémii v hodnotě až 5 000 Kč vyplacenou přímo na Váš účet. RWE navíc garantuje výhodnou a stabilní cenu silové elektřiny až na 2 roky. Přidejte se ke spokojeným zákazníkům RWE i Vy.

Článek

RWE v květnu letošního roku úspěšně vstoupila na trh s elektřinou a nyní představuje nové produkty a zajímavé prémie. Společným jmenovatelem produktů Garant 2011 a Stabil 2012 je garance nezvýšení ceny silové elektřiny po dobu až dvou let. Novinkou je speciální prémie, kterou zákazníkům přinese převedení více odběrných míst na elektřinu od RWE. Prémie je tím vyšší, čím víc odběrných míst se připojí, a zákazníci tak mohou získat celkem až pět tisíc korun. Pokud například zákazník převede nejen svůj byt, ale zároveň i chatu, získá 1400 korun u produktu Stabil 2012. Jeden zákazník může sdružit maximálně šest odběrných míst s celkovou odměnou pět tisíc korun vyplacenou přímo na jeho účet.

Smlouvu lze uzavřít na všech kontaktních místech skupiny RWE, prostřednictvím obchodních zástupců, bezplatné prodejní linky 800 331 331 nebo na webových stránkách www.rwe.cz.

Změnu dodavatele zajistí RWE rychle, spolehlivě a bez jakýchkoliv poplatků. Přidejte se ke spokojeným zákazníkům RWE i Vy.

Výběr článků

Načítám