Hlavní obsah

Pět důvodů, proč Office 2010 prostě musíte mít

Novinky, MICROSOFT s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Legendární balík kancelářských aplikací Microsoft Office přichází ve verzi 2010 a kromě nových funkcí přináší například i jednoduché sdílení a úpravy dokumentů ve webovém úložišti SkyDrive. Zde je pět hlavních důvodů, proč je prostě musíte mít.

Článek

1. Poznámky na jednom místě

Program OneNote umožňuje shromažďovat všechny poznámky na jednom místě, ať už jde o webovou stránku, výřez obrazovky, obrázek, odkaz, rovnici anebo cokoliv jiného.

2. Sdílení dokumentů

Vytvořené dokumenty je možné jedním kliknutím sdílet přes web s rodinou, spolužáky či přáteli, kteří si je mohou prohlížet i případně upravovat.

3. Jednoduché ovládání

Microsoft Office 2010 používá k ovládání nástroje umístěné na tzv. pásu karet. Jejich uspořádání vychází z průzkumů, kde uživatelé jednotlivá tlačítka hledají. Pás karet je však možné i libovolně přizpůsobit.

4. Šablony a fotografie zdarma

Hezky vypadající pozvánku, přehledný svatební seznam anebo profesionální prezentaci vytvoříte s pomocí předpřipravených šablon v češtině. K dispozici je i široká databáze obrázků.

5. Office 2010 na domácí počítač

Microsoft Office 2010 přináší nejen řadu nových funkcí, ale i výhodnou cenu. Sadu Pro studenty a domácnosti si můžete pořídit již od 2490 Kč včetně DPH.

Výběr článků

Načítám