Hlavní obsah

Jeden životopis na celý život

Novinky, http://www.spravnykrok.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Také máte spoustu verzí životopisů? Možná jste pečliví a všechny je máte hezky setříděné. Stále však hrozí, že pošlete nevhodnou verzi. Možná byste ocenili jeden životopis, na jednom místě, stále aktualizovaný.

Článek

Personalisté i dnes nalézají ve svých schránkách špatně sepsané životopisy s chybějící či nesprávnou strukturou, kde podstatné věci chybí a banality zahlcují drahocenný prostor. Přestože lze na internetu nalézt desítky webů plných rad o tom, jak životopis správně sepsat, stále se objevují slohové práce rozsahem konkurující Jiráskovým románům.

Existuje však i jednoduchá cesta, jak se vyhnout všem nešvarům, o kterých třeba ani nevíte, ale které vás v očích personalisty nemilosrdně diskvalifikují. Na portálu www.spravnykrok.cz naleznete online nástroj, díky kterému můžete snadno udržovat svůj životopis stále aktuální, správně vyplněný a hlavně - personalisté jej najdou.

Po registraci vás systém provede jednotlivými částmi životopisu, takže nic důležitého nevynecháte. Když si nejste jisti, poradí našeptávač. Výsledkem je přehledný, strukturovaný životopis, který lze dále jednoduše aktualizovat a lze jej kdykoli vytisknout.

Správný krok je navíc propojen s facebookem, čímž se otevírají i další možnosti. Registraci přejmete z facebooku, stejně tak všechny základní údaje. Vidíte přehledně, kde všude pracují vaši známí, a můžete snadněji např. žádat o doporučení či přímo žádat o práci. A pokud zrovna práci nehledáte, pouze se přepnete do příslušného režimu a nikdo vás novými nabídkami nebude obtěžovat.

Hodně štěstí při hledání nového zaměstnání.

Výběr článků

Načítám