Hlavní obsah

Nedělejte kompromisy při výběru letních pneumatik

Novinky, Goodyear Dunlop Tires Czech s.r.o

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Při výběru letních pneumatik často dochází ke kompromisům. Řidiči volí mezi kilometrovým proběhem, výkonností a vlivem pneumatiky na spotřebu paliva. Nyní již není třeba při výběru dělat kompromisy, neboť je tu nová pneumatika Goodyear EfficientGrip.

Článek

Goodyear, jeden z největších výrobců pneumatik na světě, uvedl na trh pneumatiku EfficientGrip s technologií FuelSaving – zcela novou letní vysoce výkonnou pneumatiku, vstřícnější k životnímu prostředí, která umožňuje důležitou úsporu paliva a současně poskytuje vyšší kilometrový proběh a vynikající brzdění za mokra.

Nezávislé testy výkonnosti prováděné německou organizací TÜV SÜD Automotive, jednou z nejvýznamnějších evropských testovacích a certifikačních organizací, dokazují, že nová pneumatika Goodyear EfficientGrip poskytuje*:

- o 13 % lepší valivý odpor

-  o 2 % kratší brzdnou dráhu na mokrých a suchých vozovkách

-  o 1.9 % nižší spotřebu paliva

*Porovnáno s průměrným výkonem čtyř hlavních konkurenčních pneumatik, testováno TÜV SÜD Automotive v březnu 2009; rozměr pneumatik: 205/55R16; automobil: VW Golf; číslo reportu 76236753.

Navíc s pneumatikami Goodyear EfficientGrip můžete zvýšit i bezpečnost vašeho dítěte. Pokud si v období od 1. 4. do 31. 5. 2010 zakoupíte u vybraného prodejce sadu těchto pneumatik, obdržíte reflexní vestu pro dítě zdarma. Více na www.bezpecnepneu.cz.

Výběr článků

Načítám