Hlavní obsah

Nejvyšší skříň světa bude k vidění v Praze pouze čtyři dny

Novinky, Terinvest spol. s r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na veletrhu TENDENCE, který se uskuteční ve dnech 10. až 13. 9. 2009 v PVA Letňany, bude i letos k vidění řada novinek ze světa interiéru a designu. Kromě toho se pořadatelé rozhodli pokořit světový rekord! Zajímá vás, jak vysoká je nejvyšší skříň světa?

Článek

Veletrh TENDENCE připravuje i letos velká lákadla. V sekci nábytku se představí Hästens, Astin – výrobce vestavěných skříní, Belterra, Aglas – dovozce designového nábytku z Anglie, Ason interier, Nadop, Viola a další. Bohatý sortiment představí firmy zabývající se bytovými doplňky, mezi které patří Mobax – vítejte doma!, Cedr Group, Potten & Pannen. Společnost Hotový interiér představí dánskou značku Menu, se kterou spolupracují designéři Pernille Vea, Christian Bjorn, Jakob Wagner, Norm a další. Luxusní porcelán, sklo a doplňky představí opět Villeroy & Boch. V sekci osvětlení se bude prezentovat firma Vávra osvětlení, Selene se svítidly kolekce Artemide, Luminex a jiné. Zajímavou novinkou letošní sekce designu bude stánek společnosti Designpropaganda, která se pochlubí exkluzivními doplňky a nábytkem světových značek a jejíž showroom je zároveň muzeem designu. Hlavním lákadlem veletrhu ale zůstává představení nejvyšší skříně světa, jejíž přesné rozměry zatím zůstávají v tajnosti!

Výběr článků

Načítám