Hlavní obsah

Globus Car díky O2 Kompletní kanceláři snížil náklady

Novinky, Telefónica O2 Czech Republic, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Globus Car je významným hráčem na trhu kurýrních a spedičních služeb. Své regionální pobočky potřebovala propojit s řídícím centrem v Praze tak, aby snížila náklady na jejich vzájemnou komunikaci a zároveň zvýšila jejich efektivitu.

Článek

„Mohli jsme vybudovat vlastní komunikační řešení. To by ale představovalo vysokou počáteční investici s problematickou návratností. Proto jsme se rozhodli pro alternativu v podobě využití outsourcingových služeb,“ říká Rudolf Paďouk, IT manažer společnosti. „Ideálním řešením se ukázala nabídka společnosti Telefónica O2 a její služba O2 Kompletní kancelář, která nám pomohla významnou měrou snížit náklady na hlasové a datové služby.“ Díky tomu jsou jednotlivé pobočky propojeny do vlastní virtuální sítě s garancí maximálního zabezpečení veškeré komunikace a dat. Firma přitom do komunikačního řešení nemusela vůbec investovat.

Globus Car mohl díky nabídnutému řešení snížit zatížení svého IT oddělení a věnovat se rozvoji péče o zákazníky. Správu a údržbu telko sítě totiž plně převzalo O2. Díky tomu navíc ví přesně, kolik za komunikační řešení pro propojení poboček a centrály zaplatí. Firma má také jistotu, že jakékoliv případné technické problémy za ni vždy vyřeší v jasně stanovených lhůtách O2 .

Výběr článků

Načítám