Hlavní obsah

Moderní rodinné domy v Říčanech u Prahy, váš nový domov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lokalita nedaleko Prahy, bydlení v moderním stylu, dobrá dostupnost MHD, ideální přístup na D1, stejně jako na plánovaný městský okruh - to vše vám může nabídnout náš nový developerský projekt v Říčanech u Prahy.

Článek

Společnost BAL-REAL, a.s, jako developer projektu, vám ve spolupráci se stavební společností VW WACHAL a.s. představuje nový projekt moderního bydlení ve Voděrádkách, městské části Říčan.

Projekt se skládá z 20 rodinných domů  4+kk s garážovým stáním a terasou, které se nacházejí na pozemcích o velikosti 663 – 996 m2. Tyto pozemky jsou umístěny v mírném svahu s orientací na J-JV.  Všechny domy jsou samostatně stojící a mají dvě patra. V přízemí se nachází kuchyně spojená s velkým prosvětleným obývacím pokojem a také technická místnost a toaleta. Ve druhém patře jsou k dispozici dva menší pokoje, jeden větší a samozřejmě také koupelna. Všechny domy jsou ve velmi kvalitním provedení. Užitná plocha domu je 112 m.

Oblast Říčanska je známá vysokou kvalitou života a životního prostředí a je oblíbeným rezidenčním územím. Říčany nabízí veškerou občanskou vybavenost od školy, přes poštu až po restaurační zařízení.

Veškeré informace o představovaném projektu naleznete na www.zivotvricanech.cz.

Výběr článků

Načítám