Hlavní obsah

Ytong přichystal lákavou jarní slevovou nabídku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ytong pro vás připravil mimořádnou jarní nabídku, která zahřeje hned několikrát. Ke každé paletě tvárnic Ytong můžete získat jeden pytel malty Ytong za 1 korunu a s poloviční slevou nakoupíte veškeré doplňky pro stavbu domu. Tím ovšem akce nekončí!

Článek

Slunce probudilo přírodu a s ní také novou stavební sezónu. Co vám v jarní akci nabízíme?

Zdicí maltu Ytong za 1 korunu

Ke každé paletě tvárnic Ytong získáte jeden pytel malty Ytong. Díky přesnému lepení tvárnic už žádnou další maltu při výstavbě domu nebudete potřebovat.

Doplňky pro stavbu domu s 50% slevou

Systémové překlady, U profily nebo věncovky přispívají k tomu, že je systém Ytong všeobecně považován za nejrychlejší a nejpřesnější zdicí systém, se kterým dosáhnete výjimečných parametrů stavby.

Sadu nářadí Ytong za 1 korunu

Navíc získáte za korunu sadu kvalitního nářadí Ytong pro jednoduché a přesné zdění. Sada obsahuje vidiovou pilu na pórobeton, mísidlo, maltovací lžíci a škrabku na drážky.

Jarní nabídkou můžete uspořit až několik desítek tisíc korun. Využít ji můžete spolu s dalšími výhodami a službami, jako jsou odborné a technické poradenství, doprava materiálu na stavbu nebo založení rohů první řady zdiva zdarma.

Výběr článků

Načítám