Hlavní obsah

Konečně bez celulitidy

Novinky, Sun City

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tělo se v současné době stále více stává prostředkem seberealizace. Moderní životní styl diktuje krásné mladé tělo. Péči na sobě za vás nikdo nevykoná. Ale jsou techniky, které vám práci ulehčí a usnadní. Právě High Care Centrum nabízí komplexní program pro krásné, pevné a stále mladé tělo bez známek celulitidy.

Článek

Boj s celulitidou není marný

Celulitida je jev moderní doby a v podstatě neexistuje žena, která by se s ďolíčky na svých stehnech nepotýkala. Ani muži nejsou výjimkou. Speciální systém celotělové péče High Care Centra je založený na několika velmi převratných přístrojových technikách, které s celulitidou úspěšně bojují.

Způsoby a strategie pro zredukování celulitidy

Odstranění celulitidy bez chirurgického zákroku, to je ideologie High Care Centra. Předpokladem krásné hladké pružné pokožky bez celulitidy, je důkladné pročištění lymfatického systému a odvedení odpadních látek z těla ven. Základem je lymfatická drenáž, která se provádí trojím způsobem: pomocí masáže tlakovými vlnami, unikátním kompresním zábalem a inovativní technikou podtlaku.

Nejprve se pročistí a zprůchodní nedostatečně fungující lymfatický systém. Následně probíhá štěpení tukových buněk na problematických místech a odvod zplodin metabolismu z těchto partií zprůchodněným lymfatickým systémem. Na závěr se zpevní podkožní vazivo, které je nezbytně nutné pro správné fungování lymfatického systému.

Jedinečná síla ultrazvuku pro zpevnění vaziva a redukci tukových buněk a celulitidy.

FOTO: Sun City, Bez zdroje

Špičkové přístroje jsou nezbytností

High Care Centra jsou vybavena špičkovou technikou. Vacustyler (podtlakové zařízení pro dolní část těla) je využíván i kosmonauty ve vesmíru, dokonale zprůchodní lymfatický systém, působí i jako prevence proti křečovým žilám. Sono care využívá hluboké tepelné účinky, které zvýší matabolismus tuků (rozpad tukových buněk) a podtlaková masáž dokonale zpevní tkáň. Ultrazvuk, pilíř neinvazivní metody, zpevňuje do hloubky ochablou tkáň, redukuje strie, nabourává tukové buňky.

Poznej nepřítele a zlikviduj ho

Nezbytným krokem k odbourání celulitidy je rozštěpení zapouzdřených tukových buněk pomocí přístroje SPM Digital (Vacu-pressu). Toto „spalování" se provádí dvěma technikami jednak pulzním vakuem, štěpící proces je zde zaručen kombinací mechanického tlaku a přísunu kyslíku přímo do buněk. Na rozklad houževnatého tuku se využívá Bodystar jemný stimulační proud elektrolipolýzy.

Rozštěpení zapouzdřených buněk, přístrojem SPM, je prvním krokem k likvidaci celulitidy.

FOTO: Sun City, Bez zdroje

Speciální program jen pro vás

Doplňkovou procedurou pro péči o tělo je inhalace aktivní formy kyslíku, jenž výrazně urychluje látkovou výměnu a zvyšuje tak energetický výdej organismu. Různost a skladba procedur dle individuální problematiky jsou zárukou úspěchu a vynikajících výsledků hladké kůže bez celulitidy. Důležitou roli v péči o vás, hraje lidský faktor a právě v HCC je profesionálně vyškolený tým, který dosahuje skvělých a viditelných výsledků, zároveň garantuje zdravotní nezávadnost a bezpečnost všech používaných technik. Vstřícný přístup personálu ke klientům, přijatelná cena a příjemné prostředí vás dostanou do naprosté harmonie.

Zdraví a krása jsou hodnoty, kterými se musí obdarovat každý sám. My vás můžeme jenom nasměrovat. Udělejte něco pro své zdraví a krása se dostaví sama. A ten pocit stojí za všechny hmotné dárky.

Více informací najdete na www.high-care.cz.

Hlavní zaměření High Care Centra
Odstranění celulitidyVýsledky vidíte už po třetí návštěvě - 95% úspěšnost.
Podpora zeštíhleníÚčinné formování postavy a aktivace štěpení tukových buněk.
Lymfatické drenážeOdvod odpadních látek a zplodin tělo očistí.
Zpevnění vazivaJe obrovsky důležité pro správnou funkci lymfatického systému.
Modelace poprsíPo několika návštěvách budete mít dekolt vyrážející dech.
Odstranění striíVelice účinný program ošetření pro jejich odstranění.
ZábalyKompresní bandáž = efektivní lymfatická drenáž nastartuje metabolismus.
Omlazení pletiJedinečná kombinace ultrazvuku a vakua, přinese výsledek po první aplikaci.
Vyhlazení vrásekVysoce účinné metody pro redukci vrásek pleť omladí.
Obnova kolagenuZískáte pružnou a pevnou pokožku. Kolagen je základním stavebním kamenem vazivové tkáně.

Výběr článků

Načítám