Hlavní obsah

Jedinečný tvarující krém na tělo inspirován termálním liftingem

Novinky, AVON Cosmetics, spol. s r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Která žena netouží po dokonale vytvarovaném těle? Proč se ale kvůli tomu trápit, držet diety či nosit stahující prádlo? Vždyť je to tak snadné! Jedinečným pomocníkem je nový tvarující krém, který svými účinky předčí vše, co je k dostání na trhu.

Článek

Odborníci v laboratořích kosmetické firmy Avon se při výzkumu Tvarujícího krému na tělo Anew Clinical nechali inspirovat tzv. radiotermoplastikou.  Toto ošetření spočívá ve zvyšování teploty dermis na vhodnou teplotu, při níž se elastinová vlákna stahují, čímž dochází k okamžitému zpevnění pokožky a k větší tvorbě nového kolagenu. 

Díky technologii Shapewear působí přípravek jako termální lifting a tak obnovuje pevnost pokožky. Svůdných křivek dosáhnete již po několika dnech pravidelného používání.  

Všechny přípravky na tvarování těla musí pracovat současně, podporovat spalování tuků a stimulovat mikrocirkulaci pro odvod odpadních látek. Také mají stimulovat tvorbu kolagenu, elastinu a glycosaminoglykanů - stavebních prvků pro pevnost pokožky. Všechny jmenované složky Anew Clinical obsahuje.  

Stejně jako je pro účinnost důležitý obsah látek v produktu, je pro výsledný efekt na vaší  postavě důležité jeho systematické a dlouhodobé používání.

Výběr článků

Načítám