Hlavní obsah

Vánoční dekorace SIRIUS – inspirace na vánoční výzdobu

Novinky, BON JOUR ILLUMINATION, s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejkrásnější období roku, kdy v tichu očekávání příchodu toho, jenž podle tradic přináší světlo do našich duší, rozsvěcujeme své příbytky, abychom jim propůjčily vznešenost svátečnosti, přichází. Advent začíná již 30.11.08.

Článek

Vánoční dekorace se vyvíjí v rozsahu sortimentu, ale i v nabídce stále více ekologicky šetrnějších produktů. Letos přichází poprvé na český trh ojedinělá nabídka dánské společnosti SIRIUS.

BON JOUR ILLUMINATION, s.r.o..

Mnohé produkty jsou v LED provedení, což znamená minimální spotřebu el. energie a dlouhou životnost. Přední evropští návrháři fascinováni světelným okouzlením vytvořili jedinečné světelné originály, které teď můžete mít i vy. SIRIUS nabízí různé typy stromků, svícnů, závěsných hvězd, andělů či vánočních kornoutů.

BON JOUR ILLUMINATION, s.r.o.

SIRIUS myslí také na děti a vánoční osvětlení s dětskými motivy probudí i v mnohém z nás něžné okouzlení.

BON JOUR ILLUMINATION, s.r.o..

Mezi tradiční vánoční nabídku patří různé světelné kabely, krápníky, řetězy i třeba světelný 3D sob a samozřejmě nechybějí ani světelné betlémy, kostely, městečka či další vánoční motivy.

BON JOUR ILLUMINATION, s.r.o..

SIRIUS nabízí vánoční okouzlení skutečně pro každého a dost možná můžete i kus tohoto křehkého kouzla darovat svým blízkým. Nechte se okouzlit! Z pohodlí domova nakoupíte přes www.elektro-osvetleni.cz.

Výběr článků

Načítám