Hlavní obsah

Schválení hypotéky přes internet do pěti minut

Novinky, GE Money, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Předběžné schválení hypotéky do pěti minut a k tomu přes internet. Že Vám to zní jako vtip? Nenechte se mýlit. GE Money Bank to opravdu umí. Kromě toho získáte nabídku až 3 variant financování svého bydlení, ze kterých si sami vyberete.

Článek

Na základě údajů, které vyplníte do jednoduchého internetového formuláře na webových stránkách banky, do 5 minut zjistíte, zda Vám může být požadovaná hypotéka poskytnuta. Poté obdržíte až tři předběžně schválené alternativní nabídky úvěru - Vámi zadanou variantu, úvěr s nejnižší měsíční splátkou a variantu s nejdelším fixačním obdobím. GE Money Bank je tak jedinou bankou na trhu, která je schopna hypotéční úvěr předběžně schválit skutečně online. Kromě toho získáte také kompletní přehled o dokumentech potřebných pro konečné schválení úvěru.

Pokud Vás nabídka GE Money Bank osloví, stačí ji vytisknout a domluvit si schůzku s hypotéčním bankéřem. Ten prověří Vámi zadané údaje a další předložené dokumenty. Pokud jste vše vyplnili správně a pravdivě, GE Money Bank Vám v zápětí úvěr v předem schválené podobě poskytne.

Více informací na www,gemoney.cz

Výběr článků

Načítám