Hlavní obsah

Canon zoom opět v zoologické zahradě !

Novinky, CANON CZ, s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtvrtý ročník akce Canon ZOOM se již tradičně uskuteční v červnu v pražské zoologické zahradě. Tentokrát je akce naplánovaná na úterý 17.6.2008 od 10,00 hod a končí v 17,30 hod vyhlášením výsledků fotografické soutěže.

Článek

Akce je určená pro fotografické nadšence, kteří mají jedinečnou příležitost vyzkoušet si foto-video techniku Canon přímo v prostorách Zoologické zahrady v Praze. Jsou zde pro ně připravena celkem 3 fotografická stanoviště (v blízkosti zajímavých výběhů pro zvířata) a jedno tiskové centrum (u přednáškové místnosti), kde si registrovaní účastníci mohou nechat vytisknout své fotografie.*

I tento rok je součástí akce bohatý doprovodný program v podobě přednášek předních českých fotografů (Ondřej Neff, Václav Šilha, Ondřej Prosický) a fotosoutěž o zajímavé ceny – produkty Canon, které do soutěže věnovala společnost Megapixel s.r.o. – partner akce Canon ZOOM.

Podmínkou účasti na akci je registrace na stránkách www.canon.cz/zoom. Na každého účastníka, který se registroval s předstihem, také čeká milý dárek.

Nezapomeňte se včas registrovat. Více informací je k dispozici na www,canon.cz/zoom

Partnery akce jsou pražská zoologická zahrada, IDIF s.r.o. a společnost Megapixel s.r.o.

Výběr článků

Načítám