Hlavní obsah

O2 TV - digitální televize, ve které je stále na co se dívat.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Představte si televizi, kde si sestavujete vlastní program. Představte si televizi se stovkami titulů ve videotéce. Představte si televizi, ve které nikdy nic nezmeškáte. To není budoucnost, to je O2 TV, kterou můžete mít doma již dnes.

Článek

Také se vám stává, že se s rodinou usadíte doma před televizí, ale místo očekávané zábavy jen zoufale přepínáte mezi čtyřmi nudnými programy? Přestaňte se trápit!

Pořiďte si digitální televizi O2 TV vysílanou po pevné lince. Získáte desítky televizních programů, videotéku se stovkami titulů z celého světa včetně pohádek a TV archiv, ve kterém jsou uloženy vybrané televizní pořady za poslední týden.

Proměna pevné linky v zábavní komplex digitální televize je snadná. Vše potřebné k instalaci - modem, set-top-box, dálkový ovladač a návod, jak službu jednoduše nainstalovat - najdete v jediné krabici, kterou získáte při pořízení služby. Přesvědčíte se, že digitální kvalita obrazu i zvuku je úchvatná!

V rámci vánoční nabídky si právě teď můžete pořídit O2 TV ve výhodném balíčku s bleskovým internetem O2 Internet ADSL a voláním . Dohromady ušetříte a navíc získáte skvělý dárek jen za korunu, který si sami vyberete: digitální fotoaparát, barevnou tiskárnu nebo hudební přehrávač iPod shuffle.

Související témata:

Výběr článků

Načítám