Hlavní obsah

Zloděje casanovu zradil polibek

Právo, vpl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zloděje, který při loupeži políbil majitelku klenotnictví v Paříži, vypátrala policie na základě vzorku odebraného z její tváře. Ve středu to s odvoláním na deník Le Parisien uvedla německá televize ARD.

Foto: Reuters

Zloději přepadli pažířské klenotnictví

Článek

Dvojice maskovaných mužů při loupeži loni v dubnu svázala ženu v jejím bytě, polila ji benzínem a pod hrozbou zapálení ji donutila prozradit číselný kód poplašného systému v obchodě.

Jeden z pachatelů pak odešel do klenotnictví, ukradl tam hotovost i šperky, přičemž parťák hlídal 56letou klenotnici. Předtím, než se s ní rozloučil, ji osudově políbil na tvář.

Kriminalistům se podařilo odebrat vzorek DNA z ženina obličeje a díky němu vystopovali dvacetiletého muže, předtím na jihu Francie zatčeného pro podezření z jiné trestné činnosti a posléze propuštěného.

Zadržený mladík vyšetřovatelům vypověděl, že měl při loupeži jen střežit ženu, kterou políbil proto, aby „vyjádřil svou náklonnost a ulevil si od traumatického zážitku“. Policie stále pátrá po jeho komplicovi.

Reklama

Výběr článků

Načítám