Hlavní obsah

Žena se probudila ve vaku na mrtvoly, rodina zuří

Novinky, nčs

Dost nepříjemný zážitek má za sebou padesátiletá žena z Paraguaye. Probudila se totiž v pohřebním ústavu uvnitř pytle na mrtvoly. Žena s rakovinou děložního čípku se probrala k životu několik hodin poté, co byla oficiálně prohlášena za mrtvou, informoval Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Gladys Rodríguezová Duarteová je onkologickou pacientkou a v sobotu ráno byla převezena ve městě Coronel Oviedo do nemocnice poté, co její krevní tlak začal nebezpečně stoupat. V nemocnici pacientku vyšetřil lékař Heriberto Vera, jenž padesátiletou ženu o dvě hodiny později prohlásil za mrtvou a smutnou zprávu předal pozůstalému manželovi a dceři. Za příčinu smrti označil lékař rakovinu děložního čípku.

Dcera Sandra Duarteová však rozhodnutí lékaře zkritizovala a uvedla, že „ji raději odepsal, než aby se pokusil matku oživit”. „Předpokládal, že je mrtvá a předal nám ji s úmrtním listem nahou jako zvíře,” uvedla Duarteová mladší, jak informoval britský Daily Mail s odvoláním na paraguayskou televizi Aire.

Zdravotní sestra čekala vděčnost, v dopise však bylo udání

Koronavirus

„Věřili jsme mu, ale on matku prostě odpojil a předal ji pohřebnímu ústavu,” řekla rozzlobená dcera. Jak se ale po několika hodinách ukázalo, Duarteová byla stále naživu, což vyšlo najevo těšně před chystanou přípravou těla na pohřeb.

Majitel pohřebního ústavu spatřil, jak se údajně mrtvé ženské tělo ve vaku hýbe a okamžitě přivolal záchrannou službu, která živou ženu převezla do nemocnice na pozorování. O jejím dalším zdravotním stavu nejsou zatím dostupné informace.

V čínské márnici prohodili těla. Nechali pohřbít špatného nebožtíka

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám