Hlavní obsah

Žena Paula McCartneyho prodělala potrat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Slavný člen někdejší skupiny Beatles Paul McCartney a jeho žena Heather Millsová přišli o očekávané dítě, hudebníkova manželka potratila. Informoval o tom v úterý internetový server Female First.

Článek

Manželé jsou i přesto rozhodnuti, že se o dalšího potomka znovu pokusí. Chtějí totiž nadělit dvacetiměsíční dcerce Beatrice sourozence. "Chtěla by další dítě, ale i tak jsou zatím spokojeni," uvedl stroze tiskový mluvčí hudebníka.

"Zažila jsem už šest potratů a dvě mimoděložní těhotenství," sdělila na nedávné charitativní akci na podporu léčby rakoviny prsu Heather. "Teď se budu maximálně věnovat Beatrice. Sama o sobě je naším největším zázrakem," doplnila.

McCartney se s Heather oženil v červnu 2001. Z prvního manželství s Lindou McCartneyovou má již tři děti - Paula, Mary a Stellu. Linda, která do manželství přinesla jedno vlastní dítě, zemřela v roce 1998 na rakovinu.

Reklama

Související témata:

Související články

Ex-Beatle Paul McCartney má dceru

Slavný člen někdejší skupiny Beatles Paul McCartney (61) se stal opět otcem: jeho nové ženě Heather Millsové (35) se podle čtvrtečních zpráv britského tisku...

Paul McCartney se stal potřetí dědečkem

Exbeatle Paul McCartney se stal potřetí dědečkem, když jeho třiatřicetiletá dcera Stella, známá britská módní návrhářka, přivedla v pátek v noci na svět...

Výběr článků

Načítám