Hlavní obsah

Ex-Beatle Paul McCartney má dceru

DPA, hor, Právo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Slavný člen někdejší skupiny Beatles Paul McCartney (61) se stal opět otcem: jeho nové ženě Heather Millsové (35) se podle čtvrtečních zpráv britského tisku narodila dcera. Informace o dítěti byly zpočátku velmi zmatené. Například bulvární list The Mirror tvrdil, že na svět přišel syn Joseph. BBC však odpoledne potvrdila, že jde o holčičku Beatrice.

Článek

Dítě přišlo na svět ve středu císařským řezem v londýnské Klinice sv. Jana a sv. Alžběty. Mluvčí zdravotního zařízení se však ke zprávě nechtěla vyjádřit. "Nemůžeme to nijak komentovat," sdělila pouze.

Podle Mirroru přišlo dítě na svět o čtyři týdny dříve při nouzovém zákroku. O jeho zdravotním stavu zatím není nic známo.

Normální porod vyloučen

Bývalý modelka Millsová přišla před lety při automobilové nehodě o nohu. Protože má v kyčli vsazené ocelové desky, nemůže v žádném případě rodit přirozeným způsobem, informovala BBC. Ta také uvedla, že by se syn mohl jmenovat Joseph.

McCartney se s Heather oženil v červnu 2001. Z prvního manželství s Lindou McCartneyovou má již tři děti - Paula, Mary a Stellu. Linda, která do manželství přinesla jedno vlastní dítě, zemřela v roce 1998 na rakovinu. Její děti byly proti novému sňatku svého otce a na čas se s ním i přestaly stýkat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám