Hlavní obsah

Všechny oslnila. Meghan se poprvé od útěku do Kanady objevila na veřejnosti

Novinky, tcs

Jakou ztrátou pro PR oddělení Buckinghamského paláce je odchod prince Harryho a vévodkyně Meghan do ústraní se ukázalo ve čtvrtek, kde se pravděpodobně nejsledovanější pár světa objevil na výročním předávání cen organizace Endeavour Fund, která podporuje zraněné či nemocné válečné veterány.

Foto: Profimedia.cz

Harry a Meghan přicházejí na předávání cen Endeavour Fund Awards

Článek

Pro Harryho a Meghan bylo vystoupení na cenách Endeavour Fun Awards jedním z posledních vystoupení v roli královského páru a britské deníky i veřejnost se shodují, že ho zvládli na výbornou. Zraky se upíraly především na vévodkyni Meghan, která se na veřejnosti objevila poprvé od té doby, co se v lednu pár stáhl do ústraní.

„Je nesmírně hezké být zpátky. Je to třetí rok, co mám to neuvěřitelné štěstí připojit se k mému manželovi při předávání. Tohle je to nejvíc inspirující místo,“ uvedla Meghan, když předávala jednu z cen určených pro zraněné vojáky, kteří navzdory svému hendikepu dosáhli významných úspěchů.

Svým vystoupením oslnila své fanoušky, kteří ji nazvali „zářící královnou” a britská média si povšimla, jak uvolněná Meghan byla.

Foto: Profimedia.cz

Harry s Meghan dojatě sledují žádost o ruku.

Harry poté uvedl, že vždy považoval za svou nejvyšší čest sloužit královně i vlasti. „Jednou jste sloužili, sloužíte napořád,“ připomněl Harry, který sloužil v britských Army Air Corps a byl nasazen v Afghánistánu. V rámci svých královských povinností tak věnoval hlavní pozornost právě válečným veteránům.

„Mám obrovské štěstí, že se můžu považovat za jednoho z vás,“ uvedl Harry za velkého potlesku. „Spousta z vás mi dnes řekla, že mi kryjí záda, takže jsem tu i proto, abych vám řekl, že já je vždycky budu krýt vám,“ dodal Harry. Následně Harry společně s dojatou Meghan sledovali, jak jeden z veteránů na pódiu požádal svou přítelkyni o ruku.

Vlídná slova královny Harrymu: Vždy budete vítáni zpět

Koktejl

Pro pár to bylo jedno z posledních vystoupení v rámci královských povinností, než se svých královských titulů vzdají 31. března oficiálně. V úterý se Harry setkal se svou babičkou, královnou Alžbětou na schůzce, na které se podle zdrojů britských médií měl „pročistit vzduch“. Královna ho měla vřele přivítat a ujistit ho, že budou kdykoliv vítáni i v budoucnu, kdyby se rozhodli do Británie vrátit.

Reklama

Výběr článků

Načítám