Hlavní obsah

Veronika Pompeová se v Japonsku zamilovala do suši

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TOKIO

Naše reprezentantka na Miss International Veronika Pompeová se již v Tokiu vzpamatovala z časového rozdílu. Japonci jí navíc připadají milí, až je to k zbláznění. Po dvou dnech odpočinku se na mezinárodní soutěži rozjel atraktivní program, a tak se dívky takřka nezastaví.

Článek

Pokoj sdílí s Miss Indonésie a skamarádila se také s Miss USA. Dobré vztahy jsou na podobné soutěži pro psychiku velmi důležité. "Nejvíc si rozumím s Miss USA, Miss Indonésie, Británie a Salvádoru," napsala do ČR česká kráska. 

Hotel je velmi luxusní a je z něj krásný výhled na město. Ráno snídáme až nahoře ve 33. patře a celé Tokio máme jako na dlani. Jídlo je bezvadné, jen ta rýže mi už leze i ušima," svěřila se Pompeová.

Veronice Pompeové suši velmi zachutnalo. Foto: Miss International

O víkendu vyrazila celá armáda světových krásek do špičkového suši baru přímo v místě původu módní lahůdky. Z neuvěřitelné nabídky dokonale připravených soust učaroval Veroniku hlavně tuňák na všechny možné způsoby.

Zkusila si i ceremonii podávání čaje

"Na závěr večera přinesli všem holkám, co měly nebo brzy budou mít narozeniny, fantastický dort. Mňam, ten byl! Také jsme zkoušely tancovat japonský tradiční tanec. Je zvláštně pomalý, romantický, každý pohyb něco vyjadřuje. Byl to fajn zážitek vyzkoušet si ho s vějířem v ruce," napsala do České republiky Pompeová.

Veronika Pompeová na jednom z výletů. Foto: Miss International

Následující den připravili pořadatelé návštěvu tradiční japonské zahrady. "Bylo to úchvatné místo k relaxaci. Takovou exotickou zahradu jsem ještě neviděla. Dokonce jsme si vyzkoušely složitou ceremonii podávání čaje," uzavřela mail do ČR kráska z Jeseníku, která si z Japonska přiveze evidentně nejeden hezký zážitek.

Reklama

Související témata:

Související články

Miss Nefertiti se stala Veronika Pompeová

Soustředění v Egyptě dostálo svého vyvrcholení, výprava Miss ČR si totiž zvolila Miss Nefertiti. Titul získala a dle amatérské poroty se historické krásce...

Výběr článků

Načítám