Hlavní obsah

Váchová a Medková jsou na sladké

Novinky, Korzo
PRAHA

Missky Lucie Váchová a Klára Medková vyvrátily všeobecný názor, že si modelky v rámci péče o linii musejí odpírat sladkosti a laskominy. V senohrabském hotelu SEN, kde letošní finalistky Miss ČR 2004 soutěžily o dílčí tituly, se obě úřadující krasavice doslova vrhly na rautový stůl, který byl obsypaný dorty, a přely se o to, který je nejchutnější.

Článek

"Já sladké hrozně ráda," prohlásila dvacetiletá Klára a o rok mladší Lucie jí s plnou pusou statečně přikyvovala.

"Nejraději ale cukroví a dortíky sama peču. Miluji totiž uždibování sladkého krému," prozradila na sebe Lucie Váchová.  

Linie jim problémy nedělá

Obě štíhlé krásky se shodly na tom, že "linii neřeší". Lucie zkonstatovala, že se zatím touto otázkou ani nezabývala, a Klára prohlásila, že všechno stejně vyběhá.

Váchová svou zálibu v pečení potvrdila také tím, že se zajímala u přítomného zástupce společnosti Home Credit, zda si může koupit na splátky zařízení kuchyně.

Toto téma ostatně velice zaujalo rovněž Medkovou, která se nedávno odstěhovala z pražského bytu na Barrandově a buduje si se svým přítelem Janem Kmochem nové hnízdečko ve Vršovicích.

Reklama

Související témata:

Související články

I miss Medková už vyměnila přítele

"Předsoutěžní" vztahy českých miss jsou asi opravdu prokleté. Po Lucii Váchové, jejíž vztah s přítelem Tomášem Andělem přežil jen pár týdnů jejího úřadování...

Váchová odlétá do Číny na Miss World

Letošní královna krásy Lucie Váchová (18) v pátek odlétá do Číny, kde bude reprezentovat Českou republiku na Miss World. Finálový večer soutěže se uskuteční 6....

Výběr článků

Načítám