Hlavní obsah

V Německu otevřeli hotelový řetězec pro psy s vlastním divadlem a pláží

Novinky, Dagmar Plecháčová
Berlín

Majitelé, kteří se rozhodnou své čtyřnohé kamarády ubytovat během své nepřítomnosti v psím hotelu, rozhodně nemusí mít žádné výčitky svědomí. Alespoň v případě, že je umístí do nového pětihvězdičkového hotelového řetězce s názvem Paw Hotels (Packa hotely), který nedávno začal působit u našich německých sousedů. Čeká na ně totiž komfort, který páníčci a paničky svým psům doma většinou dopřát ani nemohou.

Foto: Profimedia.cz

Psi si v hotelech užijí opravdového luxusu a pohodlí. Ilustrační foto

Článek

V Německu byly dosud otevřené tři psí ubytovací zařízení Paw Hotels. Svým hostům mohou nabídnout luxusní vybavení, nejlepší péči a zacházení i vlastním pokoje, kde mohou poslouchat vážnou hudbu.

Vodu milující psi si mohou dokonce užít koupání na uměle vytvořené pláži u jezera. Komfortní lehátka jsou samozřejmostí. Dopravu svých hostů pak hotel zajišťuje speciálními autobusy.

Muzeum a exponáty pro psy

Hotelové vybavení dále poskytuje divadlo pro psy a také umělecké výstavy s exponáty, které by podle mluvčí hotelu Katji Stephanové mohly psí návštěvníky zaujmout.

První Paw Hotel v Berlíně se u majitelů psů těšil velké oblibě, což vedlo k otevření dalších dvou hotelů pod stejným názvem ve městech Hilden a Jade.

Reklama

Výběr článků

Načítám