Hlavní obsah

V Číně prodávají Baracka Obamu jako nafukovací pannu

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kuang-čou

Sympatie Američanů k jejich prezidentovi Baracku Obamovi sice v poslední době výrazně ochladly, ale v Číně je stále velice oblíbený. Dokonce tak, že neznámá místní firma vytvořila nafukovacího panáka s jeho podobiznou. Ten se vyjímá mezi nepřeberným množstvím panen určených k sexuálním hrátkám.

Foto: Profimedia.cz

Barack Obama se v Číně těší velké oblibě, prodává se tam dokonce i jako nafukovací panák.

Článek

Obama byl v této podobě vyfotografován zahraničními turisty na osmém ročníku akce s názvem Sex Culture Festival ve měste Kuang-čou na jihu Číny. Nepříliš dobře propracovaný panák má na sobě tmavě modrý oblek a červenou kravatu. Jeho obličej je přitom pouze nekvalitně otištěn z fotografie.

Na festivalu byla kromě nafukovacího Obamy k vidění také exkluzivní a do posledního detailu vyšperkovaná silikonová panna za více než 250 tisíc korun. Celosvětového zájmu se však stejně dočkala pouze fotografie zvěčňující panáka s podobiznou amerického prezidenta. Snímek obletěl díky internetu celý svět a dostal se tak i do mnoha médií, kde si z něj moderátoři a komentátoři dělali legraci.

Reklama

Výběr článků

Načítám