Hlavní obsah

V břiše aligátora nalezli pět psích známek, nábojnici a zapalovací svíčku

Minulý týden přivezli Kennethu Cordrayovi, který v Jižní Karolíně provozuje řeznictví a věnuje se rovněž taxidermii (preparaci a vycpávání zvířat), výstavní kousek – více než dvousetkilového aligátora. Cordray v jeho žaludku ke svému překvapení nalezl pět psích známek, rovněž i nábojnici a zapalovací svíčku.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Zhruba 3,6 metru dlouhého aligátora ulovil Ned McNeely, který má na svém pozemku aligátorů víc než dost a poskytují mu slušný zdroj obživy. Aligátor, kterého chytil minulý týden, je prý jeho největším úlovkem za posledních 10 až patnáct let.

„Musel jsem ho střelit víckrát a pak jsem ho z kanálu dostal za pomocí lan, háků, kajaků a traktoru,“ uvedl McNeely pro místní televizní stanici WCSC. S úlovkem zamířil ke Cordrayovi, který maso z aligátorů zpracovává.

„Normálně žaludek neotvíráme, ale dnes jsme to udělali. Uvnitř bylo pět psích známek, jedna nábojnice, jedna svíčka, spoustu želvích krunýřů a několik rysích drápů,“ napsal na facebookovém účtu své firmy Cordray.

Údaje na dvou psích známkách byly ještě čitelné, jedna z nich byla stará 24 let, ale uvedené telefonní číslo bylo stále funkční. Cordrayovi se podařilo kontaktovat muže, který mu potvrdil, že před necelým čtvrt stoletím vlastnil pozemek v blízkosti místa, kde byl aligátor zastřelen. Rovněž potvrdil, že vlastnil řadu loveckých psů.

Golfista odpálil a míček dopadl na slunícího se aligátora. Na další ránu si netroufl

Koktejl

Když byl dotázán, zda se mu nějací psi neztratili, nyní už postarší muž odpověděl, že když se pes nevrátil, „prostě předpokládal, že bylo zvíře sežráno aligátorem“.

„Vždycky jsem věděl, že aligátoři sejmou psa, když dostanou šanci. Ale jak se tam dostala ta zapalovací svíčka?“ podivoval se lovec McNeely. To už se dozvíme jen stěží. Maso z aligátora bude zpracováno na klobásy a steaky, kůži si McNeely ponechá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám