Hlavní obsah

V Austrálii chybí kuřata, KFC nemá co smažit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Australské pobočky fastfoodového řetězce KFC musí řešit nečekaný problém. V zemi chybí kuřata, tedy hlavní sortiment řetězce. Některé pobočky tak musí značně omezovat nabídku.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Problémy v dodavatelském řetězci nastaly vinou omezení spojených s pandemií. Zatím navíc není jasné, kdy se situace zlepší. „Kvůli problému se zásobováním nemáme v nabídce kuřecí kousky, křidýlka, stripsy ani Zinger,” oznámila podle serveru Perth Now jedna z restaurací zákazníkům prostřednictvím cedule.

Vzhledem k tomu, že právě smažené kuře je poznávacím znamením fastfoodu s Colonelem Sandersem ve znaku. Společnost potvrdila, že nepřetržitě pracuje na vyřešení problému.

Mladý jedlík se rozhodl na posezení sníst celou nabídku populárního fastfoodu

Muži

„Stejně jako mnoho jiných podniků v Austrálii byl i náš dodavatelský řetězec a zaměstnanci zasaženi nákazou covidem-19. Ujišťujeme vás, že děláme všechno pro to, abychom vám oblíbené smažené pokrmy nabídli co nejdříve,” uvedla společnost v prohlášení.

„Není to zrovna způsob, kterým jsme chtěli začít letošní rok, buďte prosím shovívaví k našim zaměstnancům,” dodala společnost, která podobný problém řešila vloni ve Velké Británii.

Reklama

Výběr článků

Načítám