Hlavní obsah

Třicet plastických operací změnilo ženu k nepoznání, chce vypadat jako panenka

Novinky, vps

Při pohledu na modelku, která si říká Vanilla Chamu, lze jen těžko uvěřit, že tato mladá žena je japonského původu. Více než 30 plastických operací ji změnilo k nepoznání a dnes už by v ní typickou černovlasou Japonku hledal málokdo. Jejím snem je co nejvíce se přiblížit vzhledu tradiční francouzské panenky a je pro to ochotná udělat téměř vše.

BEZ KOMENTÁŘE: Japonku změnily plastické operace k nepoznání

 
Článek

Na starých školních fotkách vypadá Vanilla jako normální japonská náctiletá dívka, ale to už je minulost. První operaci podstoupila v 19 letech a poté následovala celá řada dalších. Nechala si mimo jiné upravit oční víčka nebo nos, několikrát zvětšit poprsí a podstoupila liposukci.

Celkem za operace a různé procedury utratila v přepočtu dva milióny korun a nehodlá přestat. Není totiž spokojená se svou výškou a chystá se proto na zatím nejextrémnější úpravu – prodloužení nohou. K cíli, jímž je stát se „živoucí francouzskou panenkou“, ale povede ještě dlouhá cesta.

Modelka, která svůj současný věk tají, se díky své extrémní proměně stala v Japonsku hvězdou. Byla hostem mnoha televizních show, kde se svěřila, že v dospívání ji spolužáci považovali za ošklivou. O panence to říct podle jejích slov nelze, a tak se rozhodla jednou stát.

BEZ KOMENTÁŘE: Děsivě vyhlížející Ukrajinka se snaží vypadat jako postavičky z animovaného japonského komiksu

Japonka není jedinou ženou, která se rozhodla kompletně změnit svou vizáž. Ukrajinka Anastasia Špaginová se chtěla přiblížit vzhledu postavičky z japonského anime a přizpůsobila tomu celý svůj život. Drží přísnou dietu a každý den se několik hodin líčí. Samozřejmě i ona musela podstoupit několik plastických operací. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Náctiletá dívka ze sebe dělá živoucí panenku

Panenky jsou oblíbené dívčí hračky. Láska k nim se ale někdy může zvrhnout, stejně jako v případě 15leté slečny z Londýna, která v oblíbenou panenku proměnila...

Výběr článků

Načítám