Hlavní obsah

Mladičká dívka se změnila na postavičku z japonského komiksu

Novinky, Vojtěch Pospíšil
Oděsa

Do děsivé dokonalosti dotáhla Ukrajinka Anastasia Špaginová svoji touhu stát se živou postavou z japonského anime v komiksovém stylu manga. Její fascinace těmito animovanými filmy a seriály je tak silná, že denně tráví několik hodin líčením a drží přísnou dietu. Dokonce si změnila jméno na japonsky znějící Fukkacumi.

BEZ KOMENTÁŘE: Děsivě vyhlížející Ukrajinka se snaží vypadat jako postavičky z animovaného japonského komiksu

 
Článek

Anastasia experimentovala s líčením už od dětství. Brzy získala slabost pro japonskou kulturu a pak už bylo pouze otázkou času, než využije svoje zkušenosti ke každodenní přeměně v živou anime postavu. Líčení jednoho oka jí zabere 30 minut a celý obličej je hotový za dvě hodiny. Proto Anastasia vstává už v pět hodin ráno, aby stihla být o čtyři hodiny později v zaměstnání. Vzhledem k této časové náročnosti by dívka ráda nechala upravit tvar svých očí trvalou plastickou operací.

Plně spokojená není ani se svojí váhou. Při 158 centimetrech sice váží pouze 39 kilogramů, což je podle indexu tělesné hmotnosti těžká podvýživa, ale ještě by ráda zhubla jeden kilogram. Ani tím si ovšem nezajistí dokonalý vosí pas. Dle jejích slov je i zde potřeba pomoc plastických chirurgů.

Devatenáctiletá kadeřnice z Oděsy není jedinou nadšenkyní, která se snaží vypadat jako postava z anime. Tento trend je populární zejména v Číně. Ukrajinka ale všechny ostatní hravě překonává. Populární Venus Angelic, která se stylizuje do podoby japonské panenky, vypadá oproti Anastasii jako přirozená dívka. [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: Náctiletá dívka učí na internetu, jak se namalovat jako panenka

Anastasia je na Ukrajině známou postavou. Objevila se v různých televizních pořadech a zpovídaly ji téměř všechny tamní noviny. Přiznala, že když se objeví v ulicích Oděsy, způsobuje mezi lidmi značný rozruch. Nejraději má japonské turisty, kteří její vzhled obdivují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám