Hlavní obsah

Toulavý pes přechytračil pětici britských policistů

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Britská policie se v úterý v Londýně snažila chytit na jedné z ulic toulavého psa. Jak se však záhy ukázalo, byl to nepřekonatelný oříšek. Muži zákona si nejdřív museli zavolat o posily a po neúspěšných pokusech pak na zvíře vytáhli taser. Nakonec jim chlupáč ale stejně utekl, informoval server listu The Daily Mail.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Ani pětice policistů na jednoho toulavého psa nestačilaVideo: AP

 
Článek

Původně na místě zasahovala dvojice policistů, která se snažila potulného psa zadržet. Vzhledem k tomu, že se jí to ale nedařilo, zavolala si o pomoc. A tak přijeli další tři muži zákona.

Nejdřív se pokoušeli vystresované zvíře dostat pomocí tyče s drátěnou smyčkou, což se běžně při odchytech používá, aby se zvíře nedostalo příliš blízko ke člověku. Když se ale pes zakousl jednomu ze strážníků do ochranného rukávu a strhl mu ho, jeho kolega vytáhl taser.

„Je to šílené, kolik policejních aut a dodávek tam bylo. Pes byl venku většinu odpoledne a nikoho neobtěžoval. Když ho chtěli zasáhnout taserem, nabralo to jinou rychlost, bylo to trochu přehnané,“ popsal svědek.

I přes „policejní manévry“ pes nakonec všem nástrahám unikl a utekl pryč.

Reklama

Výběr článků

Načítám