Hlavní obsah

Toaletní papír se krade i na prestižní adrese

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kvůli šíření nákazy novým koronavirem a možné karanténě berou lidé nejen v České republice supermarkety útokem. Kromě trvanlivých potravin jde na dračku také toaletní papír, kterého může být nedostatek. Ztrácet se tak začal i z kancelářské budovy v centru Londýna, kde sídlí rovněž prestižní společnosti.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

V kancelářském komplexu Walbrook sídlí mnoho renomovaných společností včetně finančních a právnických kanceláří či pojišťoven. Ani prestižní adresa však nezachránila asi 120 rolí toaletního papíru, které se podle managementu budovy z objektu tento týden ztratily.

Správa budovy tak vyzvala sídlící firmy, aby upozornily svoje zaměstnance, kteří si toaletní papír a dezinfekční prostředky pravděpodobně odnáší domů.

Bitky u regálů, ozbrojené loupeže i přídělový systém. Vše kvůli toaletnímu papíru

Koronavirus

„Byli jsme vyrozuměni od správy budovy, že se ze společných toalet ztrácí toaletní papír a dezinfekční prostředky z dávkovačů. Každý, kdo bude přistižen při krádeži, musí počítat s vyvozením následků jeho jednání,” rozeslala zaměstnancům email sídlící firma.

Koronavirus bude zabíjet Brity, varoval šéflékař. Ostrované v panice vybílili obchody

Evropa

Britové se do obchodů vrhli po varování šéflékaře Chrise Wittyho, který minulý týden oznámil, že koronavirus bude zabíjet.  Obyvatelé se po oznámení zamířili do obchodů. Z regálů rychle zmizeli především právě toaletní papíry, mýdla a dezinfekce. Z potravin především trvanlivé potraviny jako rýže, těstoviny a kuskus.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám