Hlavní obsah

Timberlake přiznal románek s Jacksonovou

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Zpěváka Justina Timberlakeho nepojí s Janet Jacksonovou jen údajná nehoda s jejím odhaleným prsem na finálovém utkání zámořské ligy amerického fotbalu (NFL) v Houstonu. Nedávno totiž nepopřel tvrzení, že ho s čokoládovou zpěvačkou v minulosti pojilo více než přátelství.

Foto: Avion Shopping Park Brno
Článek

Okamžitě se začaly šířit zprávy o tom, že mezi Janet a Justinem byly milostné pletky. K láskyplnému sblížení mezi oběma hvězdami mělo dojít v roce 2002.

Když se v březnu 2002 Justin rozešel s Britney Spearsovou, všichni byli šokováni. Divit se nestačila ani Britney, která se z rozchodu nemohla dlouho vzpamatovat.

 V té době Justin popíral jakékoli vztahy k jiným ženám a odmítal hovořit o vztahu s Janet. Australským novinářům však nedávno nepřímo potvrdil, že s Jacksonovou kdysi nějaké milostné pletky měl.  

Justinovi se líbilo Janetino tělo

Přestože v současnosti chodí Janet s hudebním magnátem Jermainem Duprim, Justin klidně hovořil o své slabosti pro krásu jejího těla.

"Jsem Janetin velmi dobrý přítel a můžu říct, že je to rozkošná osoba, neuvěřitelně talentovaná a naprosto nádherná. A kdybych mohl po jejím boku být víc než přítel, byl bych nejšťastnější na světě. A taky, že jsem byl," řekl Timberlake, který se nerozpakoval odpovědět ani na otázku, zda se Janet líbilo jeho tělo.

"Zeptejte se jí. Já nevím. Přemýšleli jste taky nad tím, že by to mohlo být naopak? Nevím, měl bych teď být gentleman, ne?"

Reklama

Související témata:

Související články

Panenka s odhaleným ňadrem kopíruje Janet

Kanaďanka Siobhan Sawatska vytvořila umělou podobu zpěvačky Janet Jacksonové a jejího kolegy Justina Timberlakeho. Čtyřiadvacetiletá umělkyně tak připomíná...

Janet Jacksonová: Sex je má vášeň

Zpěvačka Janet Jacksonová, která se chystá propagovat své nové album Damita Joe, odmítá, aby na všech promo akcích byl přítomen Justin Timberlake, který...

Timberlake podvedl Cameron Diazovou

Hollywoodská herečka Cameron Diazová se rozhodla k ráznému kroku. Pokud totiž její přítel Justin Timberlake nevysvětlí svůj poměr s mladičkou herečkou Elishe...

Výběr článků

Načítám