Hlavní obsah

Tereza Kostková porazila vážnou nemoc

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herečka Tereza Kostková (33) vítězí nad vážnou nemocí štítné žlázy. Už čtyři roky se zákeřná nemoc neozvala a Tereza září štěstím. A nejen to. Populární herečka neuvěřitelně zhubla a postavu by jí mohla závidět řada předních modelek.

Článek

„Léta jsem byla nemocná se štítnou žlázou. Musím to zaklepat, mám to štěstí, že už asi čtyři roky jsem v pořádku a nemoc se neozývá. Neberu léky, nemám žádné problémy,“ řekla Novinkám Kostková. Herečka i díky zlepšenému zdravotnímu stavu shodila pěkných pár kil. „Určitě je to i díky tomu, že jsem zdravá,“ přiznala.

Tereza má teď nad svojí váhou větší kontrolu. Populární herečka váží 60 kilogramů a postavu by jí mohly závidět leckteré modelky. „Od posledního Star Dance mám další asi čtyři kila dole, ale není to cílené, “ prozradila.

"Hormony dělají divy"

A jaký je tedy recept Kostkové na štíhlou postavu? „Jím zdravě, nepřejídám se a lítám kolem syna Tondy. Řekla bych, že za postavu teď vděčím hodně synovi. Kdo má malé dítě, ví, o čem mluvím,“ dodala. „Lidé mi říkají, že jsem takhle štíhlá nikdy nebyla. Asi je to pravda. Hormony dělají divy a mě se po Toníkovi postava hodně změnila,“ přiznává. V těhotenství herečka nabrala 18 kg. Ty má všechny dole a další čtyři k tomu.

Kostková si nyní užívá prázdnin se svojí rodinou. „Udělala jsem si takové prodloužené prázdniny. Volno mám až do konce září. Byli jsme s rodinou v Chorvatsku. Toník byl poprvé u moře. Teď už se chystáme jen po vlastech českých,“ dodala Kostková.

Reklama

Související témata:

Související články

Tereza Kostková: Mám prsa z 20. století

Herečka a moderátorka Tereza Kostková (32), která má především díky svým půvabům mnoho obdivovatelů, si už dnes uvědomuje, že jednou bude také stará dáma....

Výběr článků

Načítám