Hlavní obsah

Tereza Kostková drasticky zhubla, může za to Cyrano z Bergeraku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Herečka a moderátorka Tereza Kostková (32) okouzlovala vždy svými vnadami. Ale v poslední době výrazně zhubla, což mnohým jejím ctitelům vadí. Že by držela přísnou dietu, nebo ji něco trápí? "V poslední době téměř nejím. Dám si sem tam jen nějaký rohlík a tyčinku. Občas do sebe lupnu třeba polévku. Prostě něco do mne spadne, ani nevím, že jsem jedla," přiznala Tereza.

Foto: Jiří P. Kříž, Právo

Tereza Kostková ve hře Cyrano z Bergeraku

Článek

"Hodně jsem zhubla, ale teď ta kila určitě půjdou zpátky, nechci být vychrtlina." Terezino hubnutí způsobil Cyrano z Bergeraku. V tomto slavném divadelním díle, které mělo premiéru v Divadle pod Palmovkou v režii jejího muže Petra Kracika, hraje totiž hlavní ženskou roli - Roxanu. A ta jí dala zabrat.

"Je to hra plná vášní a obtížného textu. A protože jsem se snažila precizně se na ni připravit, tak jsem neměla ani chuť k jídlu. I v noci jsem se probouzela, můj muž spal a já ho budila a ptala jsem se ho, jak bych měla říci tu kterou větu. Prostě jsme asi oba padlí na hlavu," smála se Tereza.

A že by ji manžel i v noci režíroval? "U takto velké práce jakou je Cyrano jsme si ji někdy přinesli i domů. Já Petra coby režiséra respektuji, ale také jsem mu i oponovala. Asi to není tak, že bych doma říkala ´ano, Peťulko, ano´. Občas se i slovně popereme o dobrou věc. Prostě Roxana mi dala napětí a vzrušení, aby představení vyšlo tak, jak si přejeme," uzavřela Kostková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám