Hlavní obsah

Své ano si provazochodci řekli 120 metrů nad zemí

Novinky, tcs

Netradičně se svou svatbu rozhodli pojmout Mickey a Purple Wilsonovi z amerického státu Colorado. Profesionální provazochodci se rozhodli vzít na plošině spletené z lan a visící nad kaňonem ve Fruit Bowl Highline v Utahu. Svatba, které přihlížela téměř stovka rodinných příslušníků a přátel se odehrála už 26. srpna, záznam neobvyklé události až nyní zveřejnila agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Provazochodecká svatba se konala stylově nad propastíVideo: Caters News, AP

 
Článek

„Byl to nejšťastnější den mého života,“ glosoval celou událost podle očekávání devětadvacetiletý ženich Mickey pocházející z coloradského města Morrison. Neobvyklou svatbu plánovali s pětatřicetiletou Purple od ledna. Přišlo jim naprosto přirozené uspořádat svatbu ve stylu toho, čím žijí.

„Když jsem pak viděl Purple kráčet po laně ke mně, věděl jsem, že je to ten správný směr, kterým se v životě mám ubírat,“ sdělil Mickey agentuře AP. Na závěr celého ceremoniálu pak čerství manželé přivázaní na jednom laně skočili z plošiny dolů.

Celá akce byla pečlivě naplánována a oba profesionálové věnovali velkou pozornost bezpečí celého obřadu. Purple měla jistící lano přivázáno pod šaty a Mickey si lano připoutal ke kotníku, aby prý nekazilo dojem z jeho obleku. Síť novomanželé symbolicky vyzdobili pírky zavěšenými na zlatých šňůrkách.

„Když jste nad kaňonem sto dvacet metrů vysoko, váš stav vědomí se změní. Ten prostor je posvátný,“ popsala svoje pocity Purple. „Proto jsme se rozhodli vzít zde, i když nás to stála stovky hodin příprav a zařizování,“ dodala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám