Hlavní obsah

Suchoň má novou práci, přijal nabídku konkurenční televize

Bývalý moderátor hlavní zpravodajské relace v televizi Nova Petr Suchoň (37) přechází do CNN Prima News. Na starost dostane moderování ranního pořadu Nový den, kam si bude zvát zajímavé hosty. Suchoň se ve studiu objeví každý všední den po boku kolegyně Soni Porupkové.

Foto: Profimedia.cz

Petr Suchoň

Článek

„Jsem vděčný za tuhle nabídku, nad kterou jsem se dlouho nerozhodoval. Hned na první schůzce s vedením televize bylo zřejmé, že jsme si sedli, a bylo mi jasné, že Nový den je to, co chci dělat. A okamžitě mě v tom podpořila i moje žena,“ citoval Suchoně server Super.cz. Na obrazovkách se divákům poprvé představí 9. srpna.

Suchoně s Porupkovou později doplní další dvojice. Televize dále uvedla, že pořad bude začínat o hodinu dříve, a to každý všední den v 05:55. Končit bude v 09:00.

Novu opustil Suchoň v květnu, televize to tehdy odůvodnila reorganizací vysílání zpravodajských pořadů. Loni v říjnu na sebe moderátor strhl nevyžádanou pozornost nezvládnutým živým rozhovorem s prezidentem České lékařské komory (ČLK) Milanem Kubkem. Nova ho následně na několik týdnů stáhla z obrazovky. Za způsob vedení rozhovoru se Suchoň omluvil jak veřejně, tak i osobně Kubkovi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám