Hlavní obsah

Štěně chránilo majitelku před chřestýšem, schytalo uštknutí do čumáku

Když štěně zlatého retrívra jménem Todd zahlédlo na páteční procházce se svou paničkou z amerického Anthemu v Arizoně chřestýše, okamžitě si stouplo před ni a svým tělem ji chránilo. Had ho ale uštkl do čumáku, který mu ihned natekl. Majitelka psa okamžitě odvezla k veterináři a podle posledních informací se mu daří dobře, píše deník Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Chřestýš Todda uštkl do čumáku.

Článek

Paula Goodwinová byla s Toddem na procházce, když se před nimi rázem objevil chřestýš. Nebýt psa, žena by na něj s největší pravděpodobností nevědomky šlápla. Todd si však stihl hada včas všimnout a svou majitelku před nebezpečím ochránil.

Hrdinský čin se však neobešel bez následků. Jedovatý had uštědřil psovi uštknutí přímo do čumáku, který mu ihned nepříjemně natekl. Vystrašená Goodwinová ho proto okamžitě popadla do náručí a odvezla k veterináři.

Foto: Profimedia.cz

Čumák psovi natekl, daří se mu ale dobře.

A podle posledních zpráv se zdá, že by měl být v pořádku. Goodwinová se s dojemným příběhem a fotkami zotavujícího se Todda podělila na sociálních sítích. Příspěvek vzbudil mezi uživateli velký ohlas.

„Jsem rád, že se Toddovi daří. Říkám to pořád, ale rád to zopakuji znova. Psi a kočky nejsou mazlíčci, ale právoplatní členové rodiny,“ napsal jeden z komentujících.

Reklama

Výběr článků

Načítám