Hlavní obsah

Stařeček se stal otcem v osmaosmdesáti letech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DILLÍ

Osmaosmdesátiletý indický zemědělec Virmaram Jat se stal jedním z nejstarších otců na světě. Syna se snažil zplodit více než šest desetiletí a konečně se mu to podařilo. Kluk jako buk se narodil Virmaramově třetí ženě Gammo Deviové. Té je třiačtyřicet.

Článek

Jat, který již má šestnáctiletou dceru, žije v chatrči z bahna v odlehlé části Indie. Živí se chovem několika krav, koz a velbloudů. Podle britského listu The Sun narození syna komentoval těmito slovy: "Jsem zemědělec a moc toho nepotřebuji. Se ženou se miluji každodenně a nejradši mezi druhou a čtvrtou hodinou ráno. Budu se snažit mít ještě další děti a je na Bohu, jestli mi je dopřeje. Nechci žít do sta let, ale přál bych si, abych si - dokud žiju - mohl užívat sexu."

Virmaramova pětaosmdesátiletá první žena, která s ním také stále žije, mu pomohla s výběrem Deviové, která nyní povila syna, a dokonce pomáhala u porodu.

Virmaram sice není právě nejmladší tatík, ale rekord v otcovství co do pokročilosti věku mu nepatří. Ten stále drží Australan Les Colley, který se dočkal ratolesti dokonce v devadesáti dvou letech.

Reklama

Související témata:

Související články

V kolika letech je nejlepší mít dítě

Padesátiletá Jitka Ižová z Košic porodila loni v prosinci dvojčata Veroniku a Natálii. Světovou rekordmankou je podle všeho pětašedesátiletá Indka Satjabhama...

Žena porodila své 18. dítě

I když se to zdá v dnešní době takřka nemožné, tak žena z Litvy porodila ve svých 44 letech svého osmnáctého potomka, jde o jejího sedmého chlapečka.

Žena v 62 letech porodila dvanácté dítě

Má dvacet vnoučat a tři pravnuky. Před třemi lety přivedla Janice Wulfová (62) na svět jedenáctého potomka, synka Iana. Britce posedlé mateřstvím však...

Výběr článků

Načítám