Hlavní obsah

Spearsová nebude před kamerou nic skrývat

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Příležitost nahlédnout do zákulisí zábavního průmyslu chce poskytnout fanouškům zpěvačka Britney Spearsová. Rozhodla se, že při nadcházejícím evropském turné ji budou na každém kroku doprovázet kamery. Natočený materiál využije jako podklad pro novou televizní reality-show.

Foto: Archiv Filharmonie Hradec Králové

Filharmonie Hradec Králové

Článek

V rozhovoru pro tiskovou službu Hollywood Reporter dvaadvacetiletá zpěvačka uvedla, že natáčen bude nejen průběh jednotlivých vystoupení, ale především jeho přípravy.  

Fanoušky pozve i do koupelny

"Diváci u obrazovek mě uvidí nejen s mikrofonem na pódiu, ale také, jak se předtím v koupelně sprchuji a maskérky a vizážistky upravují můj vzhled," zdůraznila.

Ke slovu se mají dostat všichni členové doprovodného štábu včetně tělesných strážců. V některých případech v zájmu větší hodnověrnosti bude držet kameru v ruce sama zpěvačka, která také hodlá projekt financovat.

Reality show pod názvem On Tourage by měla mít minimálně šest dílů, náklady na jeden z nich se odhadují zhruba na jeden milión dolarů.

Britney Spearsová přiznává, že k uskutečnění svého záměru se nechala inspirovat dnes už kultovním snímkem S Madonnou v posteli, který vznikl v roce 1991.

Reklama

Související témata:

Související články

Britney Spearsová je nejvíce sexy žena

Pánský časopis FHM vyhodnotil zpěvačku Britney Spearsovou jako nejvíce sexy ženu na světě. Dvaadvacetiletá zpěvačka, která loni byla třetí, tak sesadila...

Britney Spearsová svedla studenta

Dvaadvacetiletá americká popová princezna Britney Spearsová se nečiní jen na scéně, ale také v soukromém životě. Na vlastní kůži se o tom přesvědčil...

Výběr článků

Načítám