Hlavní obsah

Snem Robbieho Williamse je topmodelka Crawfordová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britský zpěvák Robbie Williams se svěřil se svým ideálem ženské krásy. Ženou, která prý vstupuje do jeho snů, je americká topmodelka Cindy Crawfordová. Napsal to zpravodajský server Sky News.

Foto: Jindřich Kodíček
Článek

Třicetiletý zpěvák, známý množstvím krátkých milostných románků, na adresu Crawfordové nešetří lichotivými slůvky. "Je to pravděpodobně ta nejlepší žena na celém světě," prohlásil pro anglickou rozhlasovou stanici GWR.  

Láska na první pohled

"Je velmi krásná, sexy a také vtipná," dodal. Když se prý se Cindy setkal úplně poprvé, byla to pro něj láska na první pohled.

Na osmatřicetiletou modelku si však bude muset Williams nechat zajít chuť. Cindy je totiž šťastně provdaná za Rande Gerbera a nehodlá na svém stavu nic měnit.

"Je vdaná a v manželství je spokojená," uvědomuje si Robbie. "Chlap, se kterým je, je opravdu dobrý," připustil. "Skutečně se milují, což z ní dělá ještě přitažlivější ženu," řekl.

Williams přiznává, že co se žen týče, bývá příliš vybíravý. V minulosti zlomil srdce mnohým slavným ženám ze světa showbyznysu. Prožil románek s Nicole Appletonovou, Rachel Hunterovou či Geri Halliweellovou. Kromě toho se proslýchá, že mu v srpnu podlehla rovněž Valerie Cruzová. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Robbieho Williamse málem zabil kokain

Zpěvák Robbie Williams, který se rozhodl, že po třicítce pověsí své povolání definitivně na hřebík, v minulosti často holdoval drogám a alkoholu. Teprve nyní...

Robbie Williams měl po roce a půl rande

Zatímco poslední rok a půl trávil zpěvák Robbie Williams střídavě v hlubokých depresích a meditacích, v současnosti se opět otvírá světu a lásce. Šťastnou...

Williams je posedlý účesy Beckhama

Britský zpěvák Robbie Williams se přiznal, že vlasové účesy jeho rodáka, fotbalisty Davida Beckhama ho rozhodně nenechávají chladným. Naopak, barva a styl...

Výběr článků

Načítám