Hlavní obsah

Williams je posedlý účesy Beckhama

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britský zpěvák Robbie Williams se přiznal, že vlasové účesy jeho rodáka, fotbalisty Davida Beckhama ho rozhodně nenechávají chladným. Naopak, barva a styl vlasů, jimiž se známý fotbalista pyšní, se staly zpěvákovou posedlostí.

Foto: www.visitfm.cz

Zájemci se podívají také do vnitřních prostor bývalé budovy Slezanu a odpoledne na ně čeká i vernisáž výstavy O Slezanu ve Slezanu

Článek

"Mám lidi, které jsem zaměstnal jen proto, aby sledovali vlasy Davida Beckhama," zveřejnil zpěvák ve své autobiografii Feel.

Ustrašenost mu brání v setkání

Robbie Williams si Davida Beckhama více všímá od doby, kdy se král zeleného trávníku začal více věnovat úpravě svých vlasů a často měnil účesy.

"Chtěl jsem si nechat narůst dlouhé vlasy ještě dřív než David. Ale potom jsem se podíval do zrcadla. Moje vlasy odstávaly, takže hlava byla jako meloun. Tak jsem to zase hned shodil," konstatoval Williams.

Zatímco Robbie Davidovy vlasy obdivuje, nijak se s hráčem nestýká. Párkrát se sice na svých cestách Londýnem i zbytkem světa potkali, ale netelefonují si.

"Nikdy jsem mu nevolal, protože jsem plachý a ustrašený," vysvětlil populární zpěvák.

Reklama

Související témata:

Související články

Robbieho Williamse málem zabil kokain

Zpěvák Robbie Williams, který se rozhodl, že po třicítce pověsí své povolání definitivně na hřebík, v minulosti často holdoval drogám a alkoholu. Teprve nyní...

Robbie Williams měl po roce a půl rande

Zatímco poslední rok a půl trávil zpěvák Robbie Williams střídavě v hlubokých depresích a meditacích, v současnosti se opět otvírá světu a lásce. Šťastnou...

Výběr článků

Načítám