Hlavní obsah

Skrytá kamera odhalila malého lupiče

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když osmiletá Andrea Moserová tvrdila, že jí její dvouletý bratr Kyle bere v noci věci z pokoje, do kterého se dostane i přes zamčené dveře, její rodiče si mysleli, že si vymýšlí. Přesto na něj nastražili kameru s nočním viděním. Po zhlédnutí záznamu se nestačili divit.

BEZ KOMENTÁŘE: Malý lupič v noci tajně krade sestře plyšáka

 
Článek

„Jednoho dne za námi přišla naše dcera a tvrdila nám, že její bratr si v noci bere věci z jejího pokoje. Řekli jsme jí, ať si zamkne dveře. O pár dní později ovšem tvrdila, že tam byl zase. Měli jsme pochyby, ale dcera byla neodbytná,“ řekla televizi ABC matka Joann Moserová, která má kromě Kylea a Andrey ještě pětiletého syna Nicka.

Rodiče tomu chtěli přijít na kloub a před dětské pokoje umístili kameru. Ta zachytila jejich syna, jak vychází ze svého pokoje s kleštičkami na nehty v ruce a obratně jimi odemyká dveře své sestry. Netrvalo mu to ani půl minuty.

Kleštičky poté mazaně schoval ve svém pokoji, vplížil se ke své sestře a vzal jí plyšáka, který byl cílem jeho loupežné výpravy.

„Kyle si vždycky rád hrál s věcmi a zajímalo ho, jak fungují. Byli jsme ohromeni, když jsme zjistili, že ve svém pokoji našel kleštičky a dokázal je použít k odemknutí dveří,“ doplnila Moserová, která žije se svými dětmi a manželem Mikem v Utahu.

Druhý den rodiče svému povedenému synkovi vysvětlili, že se nemůže vloupávat do zamčených pokojů. Kyle to pochopil a už to od té doby neudělal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám