Hlavní obsah

Sestra vévodkyně Kate čeká druhé dítě

Novinky, Tomáš Andres Skoupý

Následníkům britského trůnu přibude další příbuzný. Pippa, mladší sestra vévodkyně Kate, čeká druhé dítě. Podle zdrojů blízkých rodině jsou rodiče i všichni její příbuzní ze zprávy nadšeni. Pippa s manželem Jamesem Matthewsem už mají dvouletého syna Arthura.

Foto: Profimedia.cz

Pippa Middletonová na procházce se svým synem Arthurem (září 2020)

Článek

O tom, že princi Georgovi - synovi prince Williama a vévodkyně Kate, který je v pořadí třetím následníkem britského trůnu - přibude bratranec, informoval server Page Six.

Sedmatřicetiletá Pippa (celým jménem Phillipa Charlotte Middletonová Matthewsová) s manželem zprávu oficiálně odmítli komentovat, nicméně zdroj blízký rodině serveru zprávu potvrdil. „Jsou nadšení, v tento těžký rok je to skvělá novina. Celou rodinu to potěšilo,“ uvedl zdroj.

Pár se podle všeho chystá přestěhovat blíže k rodičům Pippy a Kate. Podle britských médií hodlá koupit téměř třicetihektarový pozemek v Berkshiru. Pozemek mají manželé koupit za 1,5 milionu liber (zhruba 43 milionů korun). Pro některá média je tato cena kontroverzní, protože v Berkshiru za ni lze sehnat pouze malý řadový domek se zahrádkou.

William s Kate truchlí, opustil je milovaný Lupo

Koktejl

Pippa si v roce 2017 vzala miliardáře Jamese Matthewse a o rok později se jim narodil syn Arthur. Navzdory vystupování vévodkyně Kate i Pippy Middletonovi nikdy nepatřili k britské aristokracii, jak si někteří myslí. Matka Carol byla letuška a otec Michael Francis byl dispečer letového provozu. V roce 1987 založili úspěšnou zásilkovou společnost Party Pieces a stali se z nich milionáři.

Mají spolu tři děti, nejstarší Kate, která je od roku 2011 vévodkyní a manželkou prince Williama, prostřední Pippu a nejmladšího Jamese.

Reklama

Výběr článků

Načítám