Hlavní obsah

Seriál Přátelé je pro Číňany příliš sexy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ČÍNA

Populární seriál Přátelé nepřijímají diváci všude na světě se stejným nadšením. V Číně byl přijat rozporuplně a místní úřady ho vyhodnotily jako příliš smělý, troufalý a neustále zavánějící sexem a erotickými scénami.

Foto: Václav Vlasák

Lenka Raadová, ředitelka Městské správy sociálních služeb Kadaň přeje úspěch členům domácího družstva, které nakonec obsadilo třetí místo.

Článek

Mluvčí oddělení zábavy při čínské veřejnoprávní televizi CCTV přiznal, že některé scény z oblíbeného seriálu Přátelé překvapily i jeho samotného. "Myslel jsem, že seriál se zaměřuje výhradně na přátelství, ve skutečnosti má ale každý díl sexuální nádech," hořce si posteskl Qin Mingxin.

V Číně obecně převládá názor, že tamní mládež Přátele neshledá zajímavým a nebude ho považovat takřka za kultovní, jako tomu je v jiných státech, napsal zpravodajský server Ananova.

Vládní orgány, které televizní kanál CCTV kontrolují, nyní doporučily z jednotlivých epizod vystříhat scény se sexuálním podtextem. Mingsin se však domnívá, že to bude poměrně složitá záležitost.  

Reklama

Související témata:

Související články

Joey z Přátel bude mít vlastní seriál

Po deseti letech na obrazovkách se jeden z nejpopulárnějších amerických komediálních seriálů Přátelé chýlí ke konci. Jeho tvůrci a protagonisté právě natáčejí...

Výběr článků

Načítám