Hlavní obsah

Samantha ze Sexu ve městě bude učit sex v televizi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Americká herečka Kim Cattrallová, která se proslavila zejména rolí newyorkské nymfomanky Samanthy v populárním seriálu televize HBO Sex ve městě, bude moderovat nový pořad o historii sexu. Jak píše zpravodajský server Ananova, sérii bude opět natáčet pro stanici HBO.

Foto: Martin Tlustý

Lokomotiva Jožin jezdí v čele EC172 Vindobona rychlostí až 120 km za hodinu, za vteřinu tedy urazí až 33 metrů.

Článek

Sedmačtyřicetiletá Cattrallová vydala v loňském roce spolu s manželem Markem Levinsonem sexuální příručku, ve které radili manželským párům, jak dosáhnout společného naplnění díky dobrému sexu a zdravému vztahu. Že je svůdná Kim expertkou přes sex, by asi nikdo nepochyboval. Otázka je, jestli jsou dobré její rady o chování ve vztahu. S Levinsonem se totiž letos po čtyřletém manželství rozvedla.

Ke své nové úloze sexuální učitelky herečka britskému deníku The Sun řekla: "Rozhodně jsem sama dělala v této oblasti zevrubný výzkum. Jsem skutečně nadšená tím, že budu svět učit o sexu."

"Čtyřicátnice se dokonale hodí k chlapcům okolo dvaceti let, protože jsou sexuálně na stejné úrovni. A z toho nadšením úplně jásám," dodala temperamentní blondýna Kim.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám