Hlavní obsah

Pětiměsíční James na natáčení Sexu ve městě

Novinky, Hello
NEW YORK

Natáčení Sexu ve městě v New Yorku pravidelně přihlížejí davy fanoušků, které se snaží alespoň zahlédnout některou ze svých oblíbených představitelek populárního seriálu. Hvězda z nejvyhledávanějších je teď ovšem ta, která se později na obrazovce vůbec neobjeví, informoval na svých internetových stránkách magazín Hello.

Foto: Beáta Sklářová

Detail pasti Sarracenia flava var. cuprea

Článek

Nejsledovanější osobou natáčení je v současné době pětiměsíční syn Sarah Jessicy Parkerové, představitelky role novinářky Carrie Bradshawové, James Wilke. 

Herečka svého syna vzala na natáčení v ulici Wall Street. Nikdo z přihlížejících se však o slavné finanční centrum nezajímal. Všichni měli oči jen pro malého Jamese, který sledoval svoji hvězdnou maminku při práci.

Sarah Jessica Pakerová se plně soustředila na natáčení své role svobodné novinářky. Jakmile se však kamery zastavily, rychle se zase přeměnila ve starostlivou maminku, kterou je ve skutečnosti.

Osmatřicetileté herečce a jejímu manželovi, broadwayskému herci Matthew Broderickovi, se syn James narodil vloni v říjnu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám