Hlavní obsah

Russell Crowe kousl bodyguarda do ucha

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TORONTO

Svou pověst nepolepšitelného hulváta opět potvrdil Russell Crowe. Při pitce na natáčení nového filmu The Cinderella Man v Kanadě ztratil nervy a kousl svého bodyguarda a přítele Marka Spuda Carrollu do ucha. Během krátké doby je to již druhý podobný incident čtyřicetiletého herce.

Foto: Dana Ehlová

Opočenský křest publikace Stručné dějiny Dobrušska a Opočenska. Starosta Dobrušky Petr Lžíčař (druhý zprava), vedle Šárka Škrabalová, starostka Opočna

Článek

Celá událost se odehrála při skupinové párty, na níž se alkoholem rozhodně nešetřilo. "Něco muselo Russella hrozně naštvat. On a Spud si jsou blízcí jako bratři. Russell totálně vypadnul z role, semlela se rvačka a potom kousnul Spuda do ucha," líčil očitý svědek.

Crowe údajně na svého ochránce zaútočil poté, co mu Carolla řekl, že je čas jít domů za manželkou Danielle Spencerovou a synem Carlesem. Russellovi se to zřejmě nelíbilo a pustil se se svým chráněncem a bývalým spoluhráčem z australské rugbyové ligy do rvačky.

Ztotožnil se s rolí

Kanaďanům se však známý ranař Crowe poprvé představil již před pěti týdny. Tehdy si v jednom torontském baru dopřál svůj obvyklý opilecký výstup poprvé od narození svého syna Charlese Spencera před osmi měsíci.

Russellův nový film je ostatně o boxu. Po boku Renée Zellwegerové v něm hraje legendárního boxera v těžké váze Jima Braddocka, a tak se zdá, že se tentokrát až příliš se svou rolí ztotožnil.

Reklama

Související články

Russell Crowe je hulvát

Z hrubého útoku proti své osobě nedávno obvinila populárního herce Russella Crowea britská servírka Vanessa Boniová. Slavný filmový Gladiátor ji měl sprostě...

Russell Crowe má syna

Herec novozélandského původu Russell Crowe (39) se stal v neděli čerstvým otcem chlapečka, kterého mu před Vánocemi nadělila jeho manželka, zpěvačka Danielle...

Russell Crowe svého synka pořádně hýčká

Novopečený tatínek Russell Crowe je ochoten svému synkovi snést modré z nebe a dopřávat mu od nejútlejšího dětství luxus. Přestože malému Charlesi není...

Výběr článků

Načítám